EJER- OG KØBMANDSLØFTE

Vi vil arbejde for at sikre en veldrevet virksomhed, der gennem udvikling tænker og handler til gavn for både ejer og de frie købmænd. Med et langsigtet fokus vil vi øge den frie sektors konkurrencekraft og gennem konkurrencedygtige priser øge vores markedsandele.

Gennem innovation, udvikling og investering vil vi sikre vore ejere et kontinuerligt, markedskonformt afkast af deres investering og fastholde virksomhedens solide konkurrenceevne samt fokus på grønne tiltag.

 


KUNDELØFTE

Vidste du, at vi i Dagrofa Logistik sætter en ære i at være en værdiskabende partner for dig som kunde, og at vi har 40 års erfaring i at skabe unikke kundetilpassede løsninger, der styrker din konkurrenceevne og udvikling? Det har vi lavet en kort film om, så kig med her og se, hvordan vi tager ansvar, inspirerer og er med på din vej – fra strategi til drift.

 

 


MEDARBEJDERLØFTE

Det er vigtigt for os alle, at Dagrofa Logistik er et godt sted at være. Her betyder alle noget, både for kollegernes trivsel, for fællesskabet og for at få dagligdagen til at fungere.
Det har vi lavet en kort film om, så kig med her og se, hvordan vi arbejder kontinuerligt med medarbejdernes sikkerhed, trivsel og engagement.