Om os

Dagrofa Logistik er Dagrofas salgs- og logistikselskab. Vi leverer ikke blot dagligvarer til Dagrofas egne kæder, men vi er også totalleverandør  til en række kiosk- og convenience-kunder samt andre supermarkedskæder i både Danmark og på eksportmarkeder.

Vi råder over et bredt og alsidigt sortiment med over 18.500 unikke varenumre inklusiv et prisvindende Private Label program.

Dagrofa Logistik er en værdiskabende samarbejdspartner med mere end 40 års ekspertise i kundetilpassede løsninger. Vi har strategisk placerede lagre i Vejle og Ringsted, hvor cirka 500 dedikerede medarbejdere hver dag kæmper for at levere de bedste fødevareoplevelser.


Historie

I 2015 skiftede SuperGros navn til Dagrofa Logistik, men Dagrofas historie går næsten 250 år tilbage, hvor kolonial engros-forretningen, a/s Sophus Nielsen Svendborg, blev grundlagt.

Læs mere

Løfter

“I Dagrofa er vi allesammen købmænd, og vi kæmper for at gøre gode oplevelser i butikken og bedre mad på bordet til hverdagskost for hver kunde”

Læs mere

Vores ansvar

I Dagrofa Logistik har vi et ansvar. Og det tager vi seriøst. Vi har et ansvar både for vores medarbejdere, men også som en del af det omliggende samfund.

Læs mere

Fakta- og sikkerhedsdatablade

I faktabladene finder du oversigter over ingredienserne i Dagrofas Private Label vaske- og rengøringsmidler. Sikkerhedsdatabladene indeholder information om, hvordan du som forbruger anvender produkterne sikkert og med respekt for miljøet.

Læs mere