Gør som over 500 andre - skab din karriere hos Danmarks største fødevaregrossist

I Dagrofa Logistik har vi meget at tilbyde! Både spændende stillinger – gode muligheder for faglig og personlig udvikling – et inspirerende miljø i en virksomhed der vil fremad og med engagerede kolleger.

Dagrofa Logistik har, som en del af Dagrofa koncernen, et stærkt vækstfokus. Det betyder, at vi prioriterer vækstadfærd hos alle vores medarbejdere, og du vil blive mødt af de samme krav til vækstadfærd uanset hvilken stilling, du ansættes i.


Mød en medarbejder

  • Eksportchef

  • Lagermedarbejder

  • Kundeservicemedarbejder


Dagrofa Logistik er en virksomhed med plads til forskellighed, plads til den enkelte og plads til talenterne. Når vi siger, der er plads til forskellighed, så ses det ved, at vi er mere end 7 forskellige nationaliteter i virksomheden. Når vi siger, der er plads til den enkelte, så ses det i vores forbedringskultur med høj grad af medarbejderinvolvering. Når vi siger, der er plads til talenterne, så ses det blandt andet i vores ledertrainee program.

Vi er konstant på udkig efter den næste engagerede ildsjæl til vores virksomhed, så se om der er et job, der passer til netop dig. Hvis ikke, er du velkommen til at uploade dit CV i vores rekrutteringssystem. Vil du vide mere om Dagrofa Logistik som arbejdsplads, så kontakt vores HR Business Partner.

Se om der er ledige stillinger