KUNDE HOS DAGROFA LOGISTIK

Med mere end 40 års ekspertise i kundetilpassede løsninger er Dagrofa Logistik din værdiskabende samarbejdspartner indenfor levering af dagligvarer.

 Som kunde hos os vil du opleve høj kvalitet og service, som er skabt gennem dedikerede medarbejdere og et professionelt logistisk setup. Du får adgang til mere end 18.500 varenumre fordelt på A-brands, B-brands og et prisvindende Private Label program. Vores kompetente og ambitiøse salgsteam medvirker til udviklingen af netop din forretning.

Ønsker du at blive købmand hos en af Dagrofas kæder, så besøg www.blivkøbmand.dk


Convenience

Dagrofa Logistik er totalleverandør til conveniencebutikker i hele landet. Vi er leveringsdygtige i alt fra drikkevarer og bakeoff til autoudstyr og håndkøbsmedicin. I samarbejde med dig finder vi den løsning, der passer til netop din forretning, da vi med vores store distributionsnetværk og strategisk placerede lagre i Vejle og Ringsted sikrer effektiv drift for netop din forretning.

 

Kontakt salgsdirektør Jette Andersen

Kontakt

Kunder uden for Danmark

Dagrofa Logistik er eksportør af danske/nordiske fødevarer af højeste kvalitet og største fødevaresikked. Vi leverer dagligvarer til netop din lokation, hvorend i verden du befinder dig. Vores erfarne eksportafdeling har i mere end 50 år serviceret udenlandske kunder med alt fra pakning af varer og fragt til håndtering af tolddokumenter og certifikater. I samarbejde med dig finder vi den løsning, der passer til netop din forretning.

 

Kontakt salgsdirektør Jette Andersen

Kontakt

Danske kunder og større arrangører

Som kunde hos Dagrofa Logistik har du adgang til over 18.500 varenumre og et stort Private Label- og partivareprogram. I tæt samarbejde  fokuserer vi på koncept- og kategoriudvikling og finder den løsning, der passer til netop din forretning eller dit arrangement. Vores distributionsnetværk og logistiske setup er blot nogle af faktorerne, der sikrer dig merværdi.

 

Kontakt salgsdirektør Jette Andersen

Kontakt